social image
ПРОИЗВОДСТВО НА
ВНАТРЕШНИ ВРАТИ

 
Произведуваме широка палета внатрешни (собни) врати. За секој модел изработуваме и сличен модел со стакло.


 
ПРОИЗВОДСТВО НА
НАДВОРЕШНИ ВРАТИ

 
Производство на сигурносни надворешни врати, кои се изработуваат од квалитетни материјали со максимална завршна обработка.

 
МОНТАЖА НА 
ВРАТИ

 
Нудиме и монтажа, а секоја врата ја добивате со сите дополнителни елементи како шарки, кваки, завртки за монтажа...

 
ЗА КОМПАНИЈАТА
 
РБИ Компани е компанија која се наоѓа во Гостивар. Основана е во 1993 година а главна дејност била поправка на машини. Но подоцна, во 2005, РБИ Компани почнува да се занимава со производство на надворешни, сигурносни врати и внатрешни (собни) врати.

Генерации на семејства го посветија својот живот на создавање на најдобрите врати во земјава. Тоа е тимски напор кој бара креативност, инженеринг, иновација и искуство. РБИ Компани им овозможува на клиентите да ја имаат вратата што ја посакуваат, без разлика дали станува збор за стандарден дизајн или за врата направена по сопствена мерка.
НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ
Производство на внатрешни собни и надворешни сигурносни врати со докажан квалитет и препознатлив дизајн. Врз основа на Вашите желби и потреби за секој модел изработуваме и сличен модел со стакло во разни бои. За секоја врата достапна е можноста за отворање од левата или десната страна. Види галерија...
ЗОШТО ДА ГИ ОДБЕРЕТЕ НАШИТЕ ВРАТИ?
 
 Рамките на вратите се израбени од масивно дрво, додека самата врата е изработена во поголемиот дел од дрво, обложено со панел 8 мм.
 
 Вратата и рамката се обложени со фолија што ги прави отпорни на влага и лесни гребнатинки. За секој модел изработуваме и сличен модел со стакло.
 
 Разни дизајни и бои. Можноста за отворање од левата и десната страна.
 
 Дополнителни елементи: шарки, цилиндри со клучеви, кваки, завртки за монтажа...
ЗОШТО ДА ГИ ОДБЕРЕТЕ НАШИТЕ ВРАТИ?
 
 Рамките на вратите се израбени од масивно дрво, додека самата врата е изработена во поголемиот дел од дрво, обложено со панел 8 мм.
 
 Вратата и рамката се обложени со фолија што ги прави отпорни на влага и лесни гребнатинки. За секој модел изработуваме и сличен модел со стакло.
 
 Разни дизајни и бои. Можноста за отворање од левата и десната страна.
 
 Дополнителни елементи: шарки, цилиндри со клучеви, кваки, завртки за монтажа...