ВНАТРЕШНИ ВРАТИ

Зошто да ги одберете нашите врати?
 
Нашите собни врати се изработени од медијапан комбинирaн со дрво. Медијапанот е од 6мм, внатрешно израбoтен со јадро. Дебелината на касата е изработена од full медијапан со дебелина од 3см. Бравите кои се користат се од реномираната италијанска фирма за брави AGB, а изборот и бојата на бравата е во зависност од желбата и барањето на купувачот. Кај секоја врата има можност за отворање на левата или десната страна, во зависност од потребите. За секој модел на врата изработуваме и сличен модел со стакло. Во зависност од Вашите желби изработуваме разни дизајни во повеќе бои.
Зошто да ги одберете нашите врати?
 
Нашите собни врати се изработени од медијапан комбинирaн со дрво. Медијапанот е од 6мм, внатрешно израбoтен со јадро. Дебелината на касата е изработена од full медијапан со дебелина од 3см. Бравите кои се користат се од реномираната италијанска фирма за брави AGB, а изборот и бојата на бравата е во зависност од желбата и барањето на купувачот. Кај секоја врата има можност за отворање на левата или десната страна, во зависност од потребите. За секој модел на врата изработуваме и сличен модел со стакло. Во зависност од Вашите желби изработуваме разни дизајни во повеќе бои.

КВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ
За иработка на вратите користиме исклучиво квалитетни материјали.

ПРОФЕСИОНАЛНА ИЗРАБОТКА И ТРАЈНОСТ
Професионална изработка што гарантира долгогодишно користење.

ПРЕПОЗНАТЛИВ ДИЗАЈН
Компанијата е позната и по производството на  врати кои според дизајнот се во рангот на вратите од најпознатите светски производители.

МАКСИМАЛНА ЗАВРШНА ОБРАБОТКА
Дополнителни елементи: шарки, цилиндри со клучеви, кваки, завртки за монтажа...